Annonce:
Annonce:

Natascha, 22 år og fra Skovlunde

 

Annonce:
Følg Side 9

22-årige Natascha fra Skovlunde er denne uges frække fredagsprofil på Side 9.

For præcis en uge siden gæstede Natascha Ekstra Bladet, da vinderen af Årets Side 9-pige 2015 konkurrencen skulle findes. Hun fik en flot tredjeplads.

- Jeg er selvfølgelig lidt skuffet over, at jeg ikke blev kåret som Årets Side 9-pige. Samtidig  er jeg stolt over, at jeg gik hele vejen til finalen. Det er sgu ret sejt, når man tænker på, jeg er gravid i femte måned. Jeg havde en fantastisk dag sidste fredag. Det var en super skøn oplevelse, og det har været en fornøjelse at lære Josefine og Julie at kende. De er nogle dejlige tøser. Det var også rigtig hyggeligt at møde folkene bag avisen og nyde dagen med dem, smiler Natascha.

På deres visit kom Natascha og de to andre finalister vidt omkring på de forskellige fagredaktioner og talte med journalister inden for forskellige felter.

- Det var rigtig sjovt at interviewe de forskellige fra redaktionen. Jeg har heldigvis talegaverne i orden, men det var nu alligevel noget af en udfordring at stille dem spørgsmål. Det var også en sand fornøjelse at møde chefredaktør Poul Madsen. Han er sgu en skøn og charmerende mand, griner Natascha.

I løbet af fredagen præsenterer vi endnu mere stof om Natascha inde i vores EKSTRA-univers.

Her kan du se mere til Natascha

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: