Natascha, 23 år og fra Skovlunde

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige er en travl dame. Natascha har nemlig besluttet sig for skabe sin egen drømmekarriere, og har derfor åbnet en skønhedsklinik. Det store spring er stadig ved at bundfælde sig hos den sexede kosmetolog.

- Det er faktisk lidt surrealistisk, det der med at springe ud som selvstændig, det var ikke i min plan at det skulle være lige nu. Men nu er jeg hoppet ud i det, og det går meget godt. Jeg tilbyder øjenvippe-extensions, voksbehandling, gelpolish og hår-extensions, så lidt af det hele efterhånden.

Selv om det er krævende at være selvstændig, er der ingen tvivl om at det er det helt rigtige for Natascha. Også selvom det efterlader mindre tid til andre projekter.

- Jeg elsker det! Aldrig havde jeg troet man kunne elske det at gå op arbejde så meget – og jeg forstår virkelig godt, at dem der ikke har børn/kæreste arbejder hele tiden. Jeg er dog ikke så meget på Side 9 efter jeg også har fået en familie, så det er rart at kunne give læserne bare en smule sommer, nu vejret ikke tillader det.