Natascha

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3.55
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

For mange er de kommende kolde og mørke måneder en tid man helst bruger i sofaen under et varmt tæppe. Det er dagens solstråle ikke uenig i, men det er bestemt ikke fordi hun ikke kan lide efteråret.

- Jeg elsker efterår og har også fødselsdag i oktober, så jeg kan næsten ikke andet end at holde af den årstid. Men jeg er allermest til en kop kaffe på altanen eller sofaen med et tæppe, og så er jeg fan af mormormad som hjemmelavet suppe og tarteletter, det er virkelig lækkert!

Natascha kan alligevel ikke helt holde sig fra at komme ud i det skiftende vejr, og hopper gerne i fodboldstøvlerne når det regner. Altså – hvis hyggende indenfor ikke overmander hende.

- Nu er jeg lige startet til fodbold igen efter syv års pause, og en fodboldkamp er jo bestemt ikke dumt i regnvejr. På den anden side er indendørshygge og varme også ret tiltrækkende!

 Sidste år var Natascha blandt finalisterne til at blive årets Side 9-pige -som gravid! Se hendes præsentationsvideo her

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sex og samliv Månedens Side 9-pige: Kom helt tæt på Megan

Sex og samliv Amalie: Fodbold og dans på baren

Sex og samliv Sanne: Fræk fredagsdebutant

Sex og samliv Misjka: Side 9s sexede sygeplejerske  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen