Natascha, 24 år og fra Skovlunde

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

 I 2016 var Natascha en af finalisterne i kampen om at blive 'Årets Side 9-pige' - se hendes præsentationsvideo her

Selv om Side 9 også handler om, hvad der omgiver de dejlige piger og sker i deres liv, er der et uundgåeligt fokus på kroppen. Den hylder vi, i dens mange former og farver.

Dagens Side 9-pige Natascha oplever i øjeblikket, hvordan forholdet til kroppen kan ændre sig, især når kroppen selv gør. Især når man bliver mor.

- Jeg stadigvæk er inde i en fase, hvor jeg skal lære at elske den nye mig. Jeg har 10 kg. til overs fra min graviditet. Min krop er helt klart gået fra at være en ung pige krop til en kvindekrop.

Det er ikke kun forholdet til kroppen, der lynhurtigt kan forandre sig, når der kommer børn ind i billedet. Prioriteterne i hverdagen får oftest også en overhaling.

- Hvis jeg virkelig skal forkæles, skal man give mig tid til lidt afslapning! Og så er der intet bedre end en omgang fodmassage, sofaen og et tæppe. Så har jeg det godt.

- Jeg er faktisk elendig til at forkæle mig selv, hele min hverdag går på at forkæle andre.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Sabrina

Bagom Side 9 Kadja: Fræk med stil

Side 9 Gallerier Siri

Side 9 Gallerier Charlotte