Annonce:
Annonce:

Natasja, 19 år og fra Glostrup

 

Annonce:
Følg Side 9

Det er blevet mandag, og her på Side 9 håber vi, at alle læserne har haft en god weekend. Dagens Side 9-pige er dejlige 19-årige Natasja fra Glostrup.

Natasja debuterede som Side 9-pige tilbage i maj 2015, og det er i dag anden gang, at hun er med på Danmarks smukkeste avisside. Hun afslører her, hvorfor hun har valgt at optræde for tusindvis af læsere på Side 9.

- Jeg blev Side 9-pige, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og rykke mine grænser. Det har været en stor udfordring for mig at være med, men det har helt sikkert gjort mig mere selvsikker og givet mig mere selvtillid, siger den frække brunette.

Hvis Natasja skal beskrive sig selv som person, så er hun en sjov og varm person.

- Jeg elsker at grine og underholde. Jeg er sjov på min helt egen måde. Jeg fyrer altid en masse jokes af, som er virkelig dårlige, men som jeg elsker at grine af. Og folk synes, det er sjovt, når jeg griner af min egen dårlige humor. Jeg er nok den person i min vennekreds, der laver mest sjov med mig selv og andre. Du ved, hvad man siger – man har kun den sjov, man selv laver, siger Natasja med et glimt i øjet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: