Nathasha, 23 år og fra København

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er ikke længe siden en årlig tradition prægede det danske gadebillede, og bragte lige dele glæde og irritation med sig. Studentervognene.

Er man københavner, har man vinket eller dyttet til dagens Side 9-pige Nathasha, som er stolt over endelig at bære huen på hovedet.

- Det var en fed følelse, og en kæmpe sejr for mig personligt! Vi har jo sikkert alle sammen noget vi kæmper med i hverdagen, og for mig gjorde de ting det utrolig svært at tage en studentereksamen, så derfor føles det bare ekstra godt at kunne kalde sig student nu!

Det har givet den smukke fighter blod på tanden, og hun er allerede i gang med at lægge en strategi for det nye liv som studine.

- Planen er at få noget mere arbejde, så jeg kan lave en opsparing til både bøger på universitetet, og så jeg har lidt at tage af når jeg engang skal tilbage på SU.

- Om et lille år vil jeg så søge ind på universitetet og læse historie. Jeg er lidt i tvivl om hvilken vej jeg skal, men det skal helt sikkert have noget med historie at gøre.

 

Seneste Side 9-piger