Nathasha, 24 år og fra København


Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

For halvandet år siden, tog Nathasha de første spæde skridt ud i noget nyt. Hun blev nemlig en del af Ekstra Bladets historie, ganske som hendes egen mor gjorde mange år før.

- Det er nu halvandet år siden, jeg startede som Side 9-pige, og det har været så meget mere end bare smukke billeder og sjove photoshoots.

- Jeg har virkelig fundet mig selv og mine egne grænser, og føler at jeg er meget mere sikker omkring, hvem jeg er som person, og hvad jeg vil med mine billeder.

Når man stikker sin smukke næse frem, er der ofte folk, der står i kø for at hakke i den, men det er ikke noget, dagens Side 9-pige tager sig af.

- Der er utrolig mange, som har en holdning og mening til de billeder, jeg laver, både på godt og ondt, men det mest irriterende spørgsmål, jeg får, er; ‘det er vel bare for opmærksomhed?’ og til det kan jeg kun svare, nej!

- Det er da altid rart med rosende ord og søde kommentarer, men jeg får rigelig opmærksomhed af min søde kæreste derhjemme. Jeg gør det, fordi jeg elsker det!

Seneste Side 9-piger