Annonce:
Annonce:

Ninna, 30 år og fra København

Annonce:
Følg Side 9

Ninna er Dagens Lækre Side 9-pige. Når baben trækker i arbejdstøjet, er det egentlig ikke, at hun tager så voldsomt meget tøj. Ninna arbejder nemlig som eventpige.

- Man kan igennem det bureau, jeg arbejder for, booke mig til forskellige serveringsjobs. Jeg har lavet alt fra topløs betjening til eventpige, og engang blev jeg booket til at gå ned af Strøget iført bodypaint. Måske det næste bliver en oktoberfest?

I forbindelse med jobbet som eventpige kommer Ninna vidt omkring i Danmark.

- Det er ikke fordi, jeg har et yndlingssted i Danmark, jeg kan lide det hele. Det handler egentlig mest om, hvem jeg er sammen med og hvad vi oplever.

Når Ninna rejser rundt i landet, ser hun også mange forskellige ting. De oplevelser ligger til grund for noget af det, som hun gerne vil ændre på.

- Hvis jeg kunne ændre på én ting ved denne verden, så skulle det klart være vores danske regering! Det virker ikke som om, at den har styr på tingene. Der skal rettes op, så de udsatte folk ikke bare bliver sendt rundt i systemet. Det er meningen at vi skal hjælpe dem, ikke sylte dem i et system.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: