Pernille, 26 år og fra Næstved

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Mandage har ry for at være lidt sløje at sparke i gang, men sådan forholder det sig heldigvis ikke på Side 9. I dag har vi nemlig dejlige Pernille til at løfte humøret lidt.

- Jeg er ikke altid så hurtig til opfatte jokes, og jeg vil ikke sige at jeg har sort humor. Jeg kan dog godt grine af pinlige ting som man ser i tv, eller folk der er klodsede. Men det er nok fordi det er genkendeligt. Jeg har en veninde som kan få mig til grine af de mest underlige ting, sådan en veninde bør alle have.

Der er en særlig oplevelse, som Pernille ikke glemmer lige foreløbig. Kombinationen af Nutella og verdens ældste trick, fik nemlig skovlen under en tømmermændsramt kæreste.

- Efter en fest spiste min kæreste og jeg morgenmad, og vi havde mega slemme tømmermænd. Jeg sagde at min bolle med Nutella lugtede underligt, og spurgte om det bare var mig. Han snuste til den, og fik Nutella i hele hovedet. Jeg var flad af grin, da hans telefon ringede lige efter, og han prøvede at være seriøs med Nutella i hele fjæset. Han faldt for det ældste trick i bogen!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sandra Samantha: Jeg elsker at provokere

Lea

Aaliyah: Jeg elsker at se mig selv

Shila