Pernille, 26 år og fra Næstved

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag er meget andet end bare en kedelig torsdag - på Side 9 er det en festdag, hvor vi skal fejre årets første vinder af titlen ‘Månedens Side 9-pige’. Pernille er den første dejlige, danske pige til at tage kegler i 2018.

Hverken hendes sexede kurver eller historien om at smide en Nutella-mad i hovedet på kæresten er til at stå for. Og dagens hovedperson? Hun er ekstatisk!

- Feeedt, endelig! Det var da også på tide! Jeg er mega glad, jeg har håbet på det lige siden jeg startede med at være Side 9-pige.

Præmien der følger med udmærkelsen, kommer nærmest som en fødselsdagsgave til Pernille. Hun kan i hvert fald sagtens sørge for at de 3000 kroner får ben at gå på, når hun skal fejres i februar.

- Jeg kunne altså godt være fræk, og købe en fødselsdagsgave til mig selv. Det skulle være et nyt klædeskab - det har jeg plaget om længe!

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Bagom Side 9 Side 9-Julie: Sexet psykolog

Side 9 Gallerier Camille

Side 9 Gallerier Line

Bagom Side 9 Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts