Poma'en på spring: Her får Side 9-pigerne et godt råd

Drømmer du om at se Side 9-pigerne i en gladiatorkamp? Så har du nu mulighed for det i klippet nedenfor

Temperaturen steg i dén grad lørdag, da ti hotte Side 9-piger først mødtes på hotel Stay Copenhagen, hvorefter de tog til actioncentret Super Event i Rødovre for at få endnu mere sved på panden

Her skulle de nemlig på bedste gladiatorvis kæmpe mod særligt udvalgte mænd, der havde vundet en kamp mod de hotte piger.

Undervejs måtte Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen - i sociale medier-sammenhæng også kendt som 'pomaen', dog lige råbe til samling. Han havde nemlig lige nogle gode råd til pigerne i kamp.

Se, hvad han havde at sige og se pigerne kæmpe i klippet ovenfor.

12 piger er nomineret til at bliver årets Side 9-pige, og i dag havde du mulighed for at lære ti af de toptunede tøser at kende på live tv.

Først fik damerne taget sexede billeder på hotellet Stay Copenhagen, og efterfølgende tog de til actioncentret Super Event, hvor de dystede mod en gruppe modige fans i en række udfordrende discipliner som gladiatorkamp, twister og lokumsræs.

Herunder kan du se nogle af højdepunkterne fra lørdagens pivfrække photoshoot og den udfordrende 'drengene mod pigerne'-dyst herunder:

Størrelsen eller gørelsen? Side 9-pigerne giver dig svaret i indslaget herunder

Ekstra Bladets reporter fik i tæt samarbejde med jer læsere lokket side 9-pigerne Christina og Natascha til at twerke foran kameraet. Se det her:

Herunder kan du se Anastasiias nøgne photoshoot fra tidligere i dag

Her kan du se Anastasiia forklare, hvorfor hun poserede nøgenHerunder kan du se Julies photoshoot

Og her er endnu en af dagens flotte piger


Pigerne tabte den første konkurrence. Og derfor skulle de selvfølgelig twerke.