Rakel, 30 år og fra København

 

Følg Side 9

Side 9 ønsker denne uges frække fredagsprofil et rigtig stort tillykke med fødselsdagen. Dejlige Rakel fylder 30 år i dag. Den krølhårede skønhed, der er flyttet tilbage til Island efter at have boet i Danmark de sidste 10 år, skal fejre dagen sammen med familie og venner.

- Det er skønt at fylde 30, og jeg er allerede blevet fejret til skyerne med et lækkert morgenbord, fødselsdagssang og fine fødselsdagshilsner fra venner og bekendte. Jeg glæder mig til senere i dag, hvor vennerne og jeg har planer om at male byen rød, siger Rakel, der også ser frem til i morgen, hvor hun skal til den Blå Lagune med sin bedste veninde.

Her kan du se endnu mere til Rakel

- Island er et mekka af naturfænomener, og et af landets absolutte fedeste steder er den Blå Lagune. Her kan man svømme og slappe af i geotermisk opvarmede bassiner af saltvand. Det er det perfekte sted at slippe af med stress og bekymringer. Det bliver så dejligt og beroligende, siger Rakel. 

Rakel afslører til sidst, hvilke tre ønsker hun har for fremtiden:

- Jeg er inde i en rigtig god periode for tiden, og jeg mangler egentlig ikke noget. Så hvis jeg fik tre ønsker, ville jeg tænke på verdens befolkning. Jeg ville ønske, at der er fred i verden, at alle har ro i sindet,  og at alle er lykkelige. Jeg ved, at det er urealistiske ønsker, men giv mig lige en chance - det er trods alt min fødselsdag, griner Rakel.

Du kan se læse mere om og se flere billeder af frække Rakel inde i vores EKSTRA-univers.