Ronia, 24 år og fra Charlottenlund

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Så er det endelig tid til fest og fejring igen - forårets første omgang Månedens Side 9-pige er nemlig over os, og kan forhåbentlig lokke lidt varme frem. I hvert fald i kinderne. Smukke Ronia er marts måneds vinder, og kan se frem til både hæderen og præmien der følger med.

For Ronia er kåringen meget mere værd end præmien på 3000 kroner. Den symboliserer kampen for at styrke sin selvtillid, og stråle som hun gør i dag. Tillykke!

- Jeg vil bare sige tusind tak! Jeg håber, alle ved at det styrker min seksuelle identitet, og giver mig en selvtillid jeg aldrig havde regnet med at opnå.

- Jeg var den grimme pige i klassen som barn og ung, så det at få at vide at jeg er tiltrækkende, er den ypperste form for bekræftelse. Fra hjertet tak for at styrke mig, til aldrig at tvivle på at jeg er mindre end fantastisk!

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Bagom Side 9 Side 9-Julie: Sexet psykolog

Side 9 Gallerier Camille

Side 9 Gallerier Line

Bagom Side 9 Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts