Ronia, 25 år og fra København

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Med varmere vejr kommer også gerne en masse ture til stranden. Det gælder i hvert fald for dagens Side 9-pige Ronia, som altid har elsket at bo tæt på vand.

- Altså, jeg er fra Nuuk, Grønland og husker ikke så meget derfra. Ellers er jeg vokset op i Lyngså, en meget lille by i Nordjylland. Min yndlingsdel af Lyngså er en lille sø i området.

- Jeg plejede at gå ned til havet, som vi boede tæt på, hvilket var meget dejligt. Hver sommer laver jeg sjove skulpturer på stranden af sten og muslinger.

Ronias kreative evner har imponeret vidt og bredt. Generelt er aktiviteter i naturen det rette element for den dejlige Side 9-pige - også i regnvejr.

- Sidste år lavede jeg en skildpadde i Marokko, og folk gik forbi og synes det var rigtig spændende at se. Jeg elsker også at lave sandslotte. Jeg glæder mig rigtig meget til at gøre det her til sommer.

- Jeg elsker også at lave snobrød, og vil faktisk mene at jeg nærmest har et talent for det - men det regner som regel, når jeg skal til at lave dem, haha.

 

Seneste Side 9-piger