Sally, 25 år og fra Hjørring

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Øv - weekenden er slut, men det er ikke så slemt nu, hvor Smukke Sally har indtaget Side 9 denne mandag. Den 25-årige skønhed fra Hjørring vandt titlen som "Månedens Side 9-pige" i marts.

- Jeg vandt konkurrencen den første gang, jeg var tilbage på Side 9 efter en pause på næsten fire år. Det var sgu en fed oplevelse, fortæller Sally.

Sally er uddannet Social- og Sundhedshjælper og arbejder til dagligt i Hjemmeplejen. Hun er også model og eventpige. Hun er inde i en rigtig god periode for tiden, og selvom Sally og kæresten har været sammen i fire år, er de stadig smaskforelskede.

- Min kæreste faldt faktisk for mig efter at have set mig på Side 9. Det fortalte han mig bare først to år ind i vores forhold. Han havde til at starte med bildt mig ind, at han havde fundet mig på Facebook via et opslag. Så ja, jeg kan faktisk takke Side 9 for, at jeg har mødt min helt store kærlighed, smiler Sally.

Sally beskriver sig selv som en meget åben, omsorgsfuld, imødekommende og humoristisk person, der altid forsøger at leve livet fuldt ud og med en positiv tilgang.

- Jeg griner virkelig meget, har sort humor og er en utrolig fjollet tøs. Der er simpelthen ikke noget værre end sure mennesker. Livet er for kort til at fare op over bagateller, siger Sally.