Sandra Samantha, 25 år og fra Kolding

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige undgår man næppe at lægge mærke til – men det er helt okay, det er faktisk sådan Sandra Samantha helst vil have det.

- Jeg elsker at provokere med mit udseende. Jo mere folk bliver provokeret af enten min påklædning eller mine billeder, jo mere får jeg lyst til, at gå det mere over grænsen end jeg har gjort i forvejen.

Hun lader aldrig en god anledning til lige at hæve indsatsen passere. Og hvordan kan man så gøre det? Jamen, man kan da tage til nytårsfest i nærmest bar røv.

- Nytårsaften 2016/2017 blev der åbenbart snakket om, at min kjole var lige offensiv nok, fordi det kun var to brede silkestropper for brysterne, bundet sammen med en nederdel lavet af net. Det betød så også, at jeg selvfølgelig troppede op til nytårsaften i år, i en kjole med en underdel der var gennemsigtig nok til at man kunne se min bagdel.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-pigernes hemmeligheder

Lea

Side 9-Katherina: Jeg elsker julen

Maria