Sandra Samantha, 25 år og fra Kolding

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I Sandra Samanthas selskab, er der aldrig et hverken stille eller kedeligt øjeblik. Heller ikke i sidste weekend, hvor hun besluttede sig for at fri til en veninde, under en festival i Holland.

- Jeg er lidt af en spasmager, og jeg fik den pludselige idé at fri en veninde, da der tilfældigvis var en ‘get married’-scene til en fest vi var til i sidste weekend.

Om forlovelsen bliver til et ægteskab en dag, vides endnu ikke. Det er muligvis en belutning Sandra Samanthas kæreste skal involveres i.

Sandra Samanthas frieri skabte en del opmærksomhed omkring sig, og især ’get married’-scenens præst havde lidt svært ved at finde hoved og hale i seancen.

- Den her lille ceremoni endte nærmest med at blive mere populær end alt andet der skete rundt omkring ved festen, så hvis I ser billeder af to piger på en scene med høje hatte og en forvirret præst et sted på nettet, så er det bare mig der laver løjer i Holland!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Søs' nye liv: Muskler og diæthjerne

Side 9 Natascha: Fra ung pige til kvindekrop

Side 9 Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Side 9 Jessie elsker bobler og lækre drinks