Sandra, 22 år og fra Sorø

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Vi starter ugen på Side 9 med et frækt billede af dejlige 22-årige Sandra fra Sorø, som i dag sætter ord på, hvorfor hun optræder på Danmarks smukkeste avisside.

- Jeg er Side 9-pige, fordi jeg selv mener, jeg er en pæn pige. Og pæne piger skal vises frem. Desuden tror jeg, det er en god måde at få nogle nye kontakter og måske flere modeljobs, siger Sandra, der har store ambitioner om at vinde titlen som "Månedens Side 9-pige" i marts:

- Jeg håber, jeg får topkarakterer i dag. Læserne skal stemme på mig, fordi jeg er flot, charmerende og fuld af overraskelser. Og så står jeg desuden for mange gode ting - jeg støtter bl.a. op om dyrevelfærd og bedre ældrepleje, siger Sandra.

Den smukke pige afslører til sidst, hvad der er det værste, hun ved:

- Jeg elsker voksmuseer, men f*** hvor jeg dog hader falske mennesker, som har et eller flere ansigter - dem der lyver sig til alt og taler ondt om andre. Jeg afskyr folk, der lader som om, at de er mine venner for at opnå et eller andet, og når så de har opnået det, de vil, får man kniven i ryggen! Det gør altså hamrende ondt!

Seneste Side 9-piger