Sandra, 27 år og fra Brøndby Strand

 

Følg Side 9

Når vi i dag får et skud energi fra dejlige Sandra, er det bare om at sende nogle rosende ord afsted. Opbakningen fra Ekstra Bladets læsere er nemlig noget, der kan give dagens Side 9-pige et stort smil på læben.

- Jeg elsker de positive kommentarer om mine billeder, og så håber jeg selvfølgelig at der er en masse som stemmer på mig, så jeg måske kan gå hen og blive Månedens Side 9-pige.

- Jeg er mig selv og viser jer mit naturlige jeg. Det er det jeg er vild med, når jeg ser på mine billeder. Jeg har min egen stil, og jeg viser min krop som den er.

Inspirationen til at dele sin krop og sin charme med Danmark og blive en del af Side 9-fællesskabet kom faktisk fra Sandras nærmeste familie, og så var det jo bare om at springe ud i det - og det gjorde hun!

- Min brors ekskæreste har været på Side 9, og spurgte om jeg ikke selv ville prøve det. Min tanke var det ville jeg gerne, for at prøve nogle grænser af. Jeg gik ‘all in’ første gang, og lavede også serier med topløse billeder.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Jeanett

Sabrina: Jeg vil gerne rykke nogle grænser

Line