Sandra, 27 år og fra Brøndby Strand

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Forsommerens solskin markerer, at vi officielt er godt inde i den såkaldte bryllupssæson, og weekender bugner med forelskede par, som siger ja til hinanden.

Her på Side 9 kan vi også fejre kærligheden. Smukke Sandra er nemlig for ganske nylig blevet gift med sit livs kærlighed, som heldigvis var helt ekstatisk, da hun friede til ham.

- Faktisk var det mig, der friede til min mand. Jeg kan huske vi var barnfri og hyggede os, så spurgte jeg med tårer i øjnene, om han ville giftes med mig. Det blev da naturligvis ‘ja’! Kvinder kan også fri, og alt behøver ikke være efter samme opskrift.

Selve vielsen foregik også et ret uortodokst sted, til stor glæde for både børn og voksne.

- Vores dag forløb ved, at vi blev viet af borgmesteren i vores søns vuggestue, for at lave noget utraditionelt. Alle børnene og pædagogerne var med.

- Selvfølgelig skulle vi da have champagne, og bryllupskage jeg havde bagt fra bunden. Om aftenen blev vi fejret af vores bedste venner, som også var vidner ved brylluppet, med en omgang god mad.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Søs' nye liv: Muskler og diæthjerne

Side 9 Natascha: Fra ung pige til kvindekrop

Side 9 Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Side 9 Jessie elsker bobler og lækre drinks