Sanne, 25 år og fra Nykøbing F.

 

Følg Side 9

På Side 9 er vi ikke bange for at tage kontroversielle emner op, og det er dagens Side 9-pige bestemt heller ikke. Sanne er nemlig veganer, og hvis der er noget der kan få befolkningen op af stolen, er det spisevaner.

- Jeg valgte at leve vegansk af flere årsager. Dels fordi jeg gerne vil være bedre ved miljøet, dels fordi jeg gerne ville leve så sundt som muligt, og dels af etiske årsager, som handler om dyrene og dyrevelfærden.

Heldigvis møder Sanne oftere forståelse end løftede øjenbryn, selvom holdningerne til hendes livsstil er blandede.

- Jeg møder blandede holdninger, men helt klart flest positive. Jeg koncentrerer mig mest om, at forklare folk hvorfor jeg gør som jeg gør. Ikke nødvendigvis for at opnå forståelse, men nærmere accept.

Hvis man selv går og overveje at skifte bøfferne ud, mener Sanne ikke at man skal frygte, at livet bliver kedeligt - der er endda også en anbefaling fra børnene!

- Jeg har fået så mange livretter efter jeg valgte at spise plantebaseret, for eksempel indisk daal med raita-dressing. Det er en super mættende, nærende og sund ret, som selv min knapt to-årige datter er helt vild med!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Julie Ea

Sol over Gudhjem: Nicoline fra Bornholm

Maria

Camilla: Grineflip og akavede photoshoots