Selina, 21 år og fra Nykøbing F.

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Vi har dem allesammen. I større eller mindre omfang. Nogle gemmer vi flovt væk, og andre griner vi af. De dårlige vaner, og sider af os selv, som vi ikke er så stolte af.

For dagens dejlige Side 9-pige, er der heller ingen vej udenom. Her er et par ting, som hun godt kunne tænke sig at lave lidt om på.

- En af mine dårligste vaner er nok at sove længe - jeg bliver altså aldrig A-menneske! Og så ryger jeg. Jeg håber virkelig, at jeg en dag kan kan kvitte cigaretterne.

Heldigvis er der en slags balance i regnskabet, for Selina er nemlig også sluppet af med en med rigtigt skidt vane.

- Jeg har helt klart haft for vane, at vælge rigtigt dårlige kærester. Jeg synes dog efterhånden, at det er noget jeg er sluppet af med, griner den smukke spøgefugl.

Her på falderebet har Selina et budskab, som hun godt kunne tænke sig, at flere mennesker tog med sig ud i hverdagen. Hun mener nemlig, at det danske folk har fået sig en ærgerlig vane, men det skal være slut.

- Man vil i Danmark hellere være fjendtlig end venlig. Vi skal i stedet tage os mere af vores medmennesker!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Charlotte

Side 9 Gallerier Megan

Bagom Side 9 Sandra Samantha: Jeg elsker at provokere

Side 9 Gallerier Lea