Sheila

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 2.95
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige er vild med sin plads på Danmarks smukkeste avisside. Turene i fotostudiet giver Sheila et skud sjov og ballede – og os alle sammen en masse lækre billeder.

- Jeg kan rigtig godt lide det fulde samarbejde med fotografen, og at man ikke føler sig et sekund i tvivl om man er velkommen og godt taget imod. Der er plads til sjov og ballade ind imellem den professionelle del. Det er en oplevelse i sig selv, som er fantastisk, og ikke mindst de super flotte resultater der komme ud af det. Jeg er fan!

Når Sheila ikke er foran kameraet, arbejder hun et ret atypisk sted. Hun elsker at udfordre stereotyperne i autobranchen med sin kvindelighed.

- Jeg er i autobranchen som reservedelsekspedient, og har været her i snart 10 år. Jeg synes det er en super fed måde at omgås folk på, samtidig med at der en charme over at være kvinde i en branche, som ellers er kendt for at være meget mandschauvinistisk. Det kommer (positivt) bag på kunderne, at jeg er lige så beskidt i munden som de er – eller mere!

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Maria

Side 9 Gallerier Julie

Side 9 Gallerier Julie Ea

Side 9 Premium Gallerier Side 9-Jennie splitternøgen på stranden

Side 9 Gallerier Celina

Sex og samliv Camilla: Grineflip og akavede photoshoots  

Side 9 Gallerier Ronia

Sex og samliv Misjka: Side 9s sexede sygeplejerske  

 

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen