Shila, 30 år og fra Brøndby Strand

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

30-årige Shila fra Brøndby Strand er dagens Side 9-pige - men I kender måske lidt til hende derude i forvejen: Hun har nemlig været deltager i Paradise Hotel, hvor der traditionen tro er fest og glade dage.

Og det er ikke tilfældigt, at Shila har valgt at springe ud som reality stjerne og i dag optræder på den mest populære avisside i Danmark.

–  Jeg elsker opmærksomhed! Jeg tror dog ikke, at jeg får mere opmærksomhed som Side 9-pige, for opmærksomheden efter Paradise Hotel har været utrolig stor i forvejen, siger Shila og tilføjer:

–  Det bedste ved at være Side 9-pige er klart, at man får lavet nogle flotte, gode billeder, og jeg elsker at vise mig frem. Det mest uheldige ved at være så meget i medierne er, at jeg bor i en lille by, så det er måske lidt mærkeligt, når man skal handle ind i den lokale købmand, og han muligvis har set mig nøgen.

I løbet af fredagen præsenterer vi endnu flere billeder og stof om Shila inde i vores EKSTRA-univers - hvor hun afslører opskriften på sin drømmefyr og sin værste date nogensinde.