Annonce:
Annonce:

Shila, 27 år og fra Hårlev

 

Annonce:
Følg Side 9

Fredag den 13. er for nogen mennesker lig med spøg og skæmt. Dagens Side 9-pige er altid frisk på lidt gøgl, men helst med folk hun kender godt og som ved at det er kærligt ment.

- Jeg elsker at drille og blive drillet, jeg er en ret legesyg person. Jeg joker med folk jeg er lidt tæt på, da det godt kan være provokerende og smarte replikker, sagt med et glimt i øjet. Der er intet der slår den interne og sorte humor jeg har med min bedste ven!

Det er dog ikke alt der skal laves sjov med, når Shila er i sit drilske hjørne. Eksempelvis er det ikke folk der kommer til skade, der får latterkramperne frem.

Annonce:

- Jeg er en sensitiv person, så når folk kommer til skade kan jeg næsten selv mærke det! Jeg laver heller ikke sjov med ting folk er følsomme over for, og som måske handler om deres liv lige i øjeblikket. Det handler vel bare om at have empati, og vide hvornår man pjatter rundt og hvornår man ikke gør.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Amalie: Fodbold og dans på baren

Sanne: Fræk fredagsdebutant

Sarah: Jeg elsker mit blik

Månedens Side 9-pige: Stanglækre Celina  

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: