Sidste ugentlige sommerhug er fundet

Årets Sommermand 2012 har nået sin sidste uge - med flot deltagelse af mange smækre sommermænd. Se vinderen af uge 4 her

Side 9-pigernes store mandekonkurrence, Årets Sommermand 2012, er i fuld sving inde på Facebook.

Alt fra veltrænede badejern og til sommerglade ølmavser bliver vist frem af de danske mænd, der håber på at vinde penge, hæder og Side 9-pigernes gunst. Se for eget syn i galleriet over denne artikel.

LÆS OGSÅ: Det kan du vinde som Årets Sommermand 2012

Hver uge har Ekstra Bladets læsere kåret Ugens Sommermand, som modtager 500 kroner og en bunke lækkert Side 9-merchandise.

Sommermand konkurrencen har nået sin sidste uge, og hvilken flot slutspurt - også i denne uge er der masser af lækre og smækre handyr, der har valgt at stille op i konkurrencen.

I næste uge kårer de dejlige Side 9-piger deres favorit - han får i et helt år lov til at bryste sig med den flotte og ærefulde titel: Årets Sommermand 2012!

Denne uges vinder er Simon fra Helsingør, hvis søde kæreste Jannie simpelthen mente, han var alt for sød til ikke at dele med hele Danmark.

Side 9-pigerne er stadig positve

Juli måneds Side 9-pige, Lindsey, er glad for at have fulgt med i konkurrencen:

- Det er dejligt med sådan en konkurrence, hvor alle de danske mænd får lov at vise sig frem, lyder det fra Lindsey.

- Det er fedt, at folk har turde stille op, for der skal være plads til alle, lyder det fra Lindsey, da Ekstra Bladet fanger hende på telefonen.

Lindsey synes denne uges vinder klart er en af de bedre:

- Ja, han ser rigtig naturlig og sommerlig ud, det kan jeg godt lide... Konkurrencen hedder jo årets SOMMERmand, fniser månedens Side 9-pige.

- Og så er det fedt, at det er hans kæreste der har meldt ham, piger skal sgu have selvtillid nok til at turde dele deres kærester!

Der mangler lidt alternative typer

Der er dog altid et men...

-Jeg kunne dog godt have tænkt mig lidt mere alternative typer også... sådan lidt Kurt Cobain typer... ligesom min kæreste, slutter Lindsey.

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om årets sommermand. Gå ind på Ekstra Bladets Facebook-side og uploade et billede af dig selv til konkurrencen: Deltag i konkurrencen om at blive Årets Sommermand 2012.

Held og lykke fra alle Side 9-pigerne!

1 af 2 Juli måneds Side 9-pige, Lindsey, er glad for denne konkurrence, hvor der er plads til alle.
2 af 2 
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen