Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Side 9-pigerne er på mandejagt!

Ekstra Bladet leder efter flotte danske mænd, der tør dyste med om at blive Årets Sommermand 2012 og vinde penge, prestige og - måske - en date med en lækker Side 9-pige

1/3
Næste »

Så går den vilde mandejagt!

Ekstra Bladets Side 9-piger viser sig hver dag frem i avisen og på nettet til glæde for husarer i alle aldre. Men nu er det DIN tur til at betale tilbage, når Side 9-pigerne i dag søsætter konkurrencen om at blive Årets Sommermand 2012.

Christina, der blev Månedens Side 9-pige i februar, glæder sig til at hylde de danske mænd over de næste uger, indtil Årets Sommermand kåres i Uge 33.

- Jeg glæder mig til at følge med og få lidt sommerguf på Facebook. Sommermanden skal have personlighed og et glimt i øjet. Det er ikke vigtigt for mig, om han er 20 år eller i 50'erne, mænd er sexede i alle aldre. Så bare giv mig en moden dansk Bruce Willis eller George Clooney, lyder det opstemt fra Christina.

Vind penge og - måske - en sommerdate
Udover muligheden for at blive set og bedømt af tusindvis af kvinder fra hele Danmark, så udlodder Side 9 også pengepræmier til de modige mænd. Hver uge kåres Ugens Sommermand, som modtager 500 kroner og en gavepakke med Side 9-merchandise. Og i Uge 33 kårer vi Årets Sommermand 2012, som modtager 3000 kroner og en gavepakke fra Side 9.

Pengene kan du for eksempel bruge på en romantisk date med Månedens Side 9-pige i juni, 28-årige Mie Mira:

- Jeg håber, at der er nogle rigtig søde singlemænd blandt deltagerne. Hvis vinderen er tiltrækkende og har en fed personlighed, så tager jeg gerne på en date med ham. Det kan måske gøre førstepræmien lidt mere interessant for jer mænd?, spørger Mie.

Så skulle der vist heller ikke mangle motivation for at deltage i konkurrencen.

For at deltage skal du gå ind på Ekstra Bladets Facebook-side og uploade et billede af dig selv til konkurrencen: Deltag i konkurrencen om at blive Årets Sommermand 2012.

Held og lykke fra alle Side 9-pigerne!

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9