Galleri: Side 9-Susan og veteranbiler

Ekstra Bladets Side 9-pige Susan arbejdede på det 7. South Island Rumble biltræf, hvor mere end 400 amerikanske veteranbiler blev vist frem

I weekenden blev det syvende South Island Rumble afholdt i Mern på Sydsjælland. Mere end 400 amerikanerslæder deltog i biltræffet, der havde 50'er rockabilly-tema. Foruden fede slæder, bød træffet også på et væld af livebands, fadøl i lange baner og masser af god stemning.

Side 9-pigen Susan var sammen med kæresten Henrik med til at arrangere biltræffet, der blev afholdt af bilklubben South Island Cruisers.

- Det har været nogle fantastiske dage, men det har også været hårdt. Min krop er helt brugt nu. Men hold da op, der har været mange fede biler, fortæller Susan, der i 2011 blev Månedens Side 9-pige i oktober måned.

Hun arbejdede alle dagene på cigaretpige iført strutskørt og et kæmpe smil på læberne.

- Cigaretpigerne er et levn fra gamle dage. Det havde man i drive-in biograferne i 50'erne, så selvfølgelig skulle vi også have nogle søde piger til at skabe stemning, lyder det fra kæresten Henrik.

Bilentusiaster kom kørende hele vejen fra Finland i veterancampingvogne for at deltage i træffet. I alt deltog mere end 1500 gæster til det syvende South Island Rumble.

Se Susan og de søde cigaretpiger, samt en masse flotte veteranbiler i galleriet oven over artiklen.

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9