Årets side 9-pige: Jeg går aldrig med trusser

28-årige Victoria Wild kylede sine trusser over i et hjørne og stillede splitternøgen op til årets Side 9-vinderbillede - se stort billedgalleri af årets Side 9-pige her

28-årige Victoria Wild er super lykkelig over at have vundet to år i træk.(Foto: Larsen und Khan)
28-årige Victoria Wild er super lykkelig over at have vundet to år i træk.(Foto: Larsen und Khan)

- Jeg har altså aldrig trusser på. Det er imod min religion, siger årets Side 9-pige 2011 Victoria Wild med et stort grin og tager resolut sine trusser af og kaster dem over i et hjørne. Den finurlige episode fandt sted, da Ekstra Bladets fotografer Larsen und Khan skulle tage det obligatoriske topløse vinderbillede af den 28-årige Victoria Wild, der også blev årets side 9-pige i 2010.

Men det var altså ikke nok for vilde Victoria bare at vise sine flotte store bryster. Hun følte sig meget mere naturlig, hvis hun også var trusseløs på årets vinderbilleder.

Tillykke med sejren Victoria. Forklar mig lige lidt om dit trusse-stunt, da du skulle fotograferes?

- Jeg har en tendens til at glemme at tage mine trusser på, når jeg skal i byen. Jeg synes, at trusserne er en mindre vigtig detalje. Og det kan altså godt være lidt koldt engang i mellem.

SE OGSÅ TV-INDSLAG MED ÅRETS SIDE 9-PIGE HER:

TV: Her er årets Side 9-pige

Hvordan havde du det, da du hørte dit navn som vinder af årest Side 9-pige?

- Jeg er stadig fuldstændigt i chok. Jeg havde altså ikke forventet at vinde to år i træk.

Hvad er det, der sker med Jer piger på Færøerne. I vinder masser af sangkonkurrencer, og nu begynder I også at være de smukkeste kvinder i det danske rige?

- Jeg tror det handler om, at de færøske kvinder er meget naturligt smukke. De er generelt søde og venlige, og det kan godt betale sig.

Jeg fryser ikke om brysterne
Lige nu klager flere kvinder med silikonebryster over, at de fryser om brysterne her i det her iskolde vejr. Hvordan er temperaturen på dine silikone-bryster i øjeblikket?

- Temperaturen på mine bryster er altid super hot. Jeg mærker overhovedet ikke kulden på mine bryster.

SE OGSÅ:

TV: Side 9-pige flasher bryster for dommer

Hvordan vil du bruge de 10.000 kroner, som du lige har vundet?

- Jeg bliver nok nødt til at holde en stor fest for alle vennerne, siger Victoria der er bosat i København, hvor hun læser markedsførings-økonom på Niels Brock på første år.

- Jeg er super glad for mit studie, og jeg er næsten sikker på, at jeg ender med at blive entrepenør. Jeg satser på at blive selvstændig, lyder det selvsikkert fra Victoria, der går til karate i sin fritid og iøvrigt har to hunde.