Strandløver kæmper om Side 9-pigernes gunst

Årets Sommermand 2012 er skudt godt i gang med et hav af deltagere. Se første uges vinder her - og deltag selv i konkurrencen

1/2
Næste »

Side 9-pigernes store mandekonkurrence, Årets Sommermand 2012, er i fuld sving inde på Facebook.

Alt fra veltrænede badejern og til sommerglade ølmavser bliver vist frem af de danske mænd, der håber på at vinde penge, hæder og Side 9-pigernes gunst. Se for eget syn i galleriet over denne artikel.

LÆS OGSÅ: Det kan du vinde som Årets Sommermand 2012

Hver uge kårer Ekstra Bladets læsere Ugens Sommermand, som modtager 500 kroner og en bunke lækkert Side 9-merchandise.

Vinderen i Uge 1 er 27-årige Nicky Christensen, der også var en af de første mænd, der samlede modet til at uploade et billede og deltage i konkurrencen.

- Det er da fedt, det er jo derfor, at jeg tilmeldte mig - for at få lidt anerkendelse fra pigerne, lyder det overrasket fra Nicky, da Ekstra Bladet kontakter ham med den gode nyhed.

- Jeg har ikke ligefrem spredt nyheden ud til alle på min Facebook, at jeg deltager i konkurrencen. Så jeg er spændt på, hvilke reaktioner jeg får, nu hvor jeg har vundet den første uge, lyder det fra Nicky.

Pigerne: 'Det ser godt ud indtil videre'

Side 9-pigen Mie Mira følger konkurrencen, og hun er positivt stemt over deltagerne indtil videre:

- Der er allerede mange frække danske mænd med, men vi kan godt bruge endnu flere i puljen. Det passer mig godt, at Nicky vandt første uge, for han er også en fræk fyr, lyder det fra Mie, der dog endnu ikke har fundet en mand, hun vil på date med:

- Jeg lovede jo, at hvis den helt rigtige frækkert kommer med, så tager jeg på en date med ham. Men jeg har ikke fundet ham endnu. Kom ud af busken drenge!

19-årige Camilla, der er Side 9-pige i dag fredag 20. juli, er enig:

- Der er et par stykker af dem, der er interessante. Men nogle af mændene ser også lidt bøvede ud. Hvad sker der for eksempel med alle de tatoveringer?, spørger Camilla, der dog har et godt øje til én mand.

- Jeg har mine øjne på en rigtig lækker fyr, som har meldt sig til. Men jeg er ikke klar til at afsløre endnu, hvem det er, siger hun hemmelighedsfuldt.

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9