Camilla, 18 år og fra Helsinge

- Jeg ser altid på en fyrs øjne. De skal være tændte, siger Camilla

Det flotteste ved mig?. - Det er mine ben og mit hår. Jeg elsker at farve det  i alle mulige farver. (Foto: samsoephotography.com - Stylist: Joan Divine)
Det flotteste ved mig?. - Det er mine ben og mit hår. Jeg elsker at farve det i alle mulige farver. (Foto: samsoephotography.com - Stylist: Joan Divine)
Flere og flere kvindelige journalister dukker frem på skærmen, og står det til gudesmukke Camilla, stiller hun sig ikke tilfreds med at pryde spalterne som side 9-pige i Ekstra Bladet.

– Lige siden jeg gik i 8. klasse, har jeg villet være journalist. Dengang spillede jeg håndbold, som jeg faktisk stadig gør i Helsinge, og derfor ville jeg være sportsjournalist, men det er jeg gået lidt væk fra igen. Nu vil jeg bare gerne lave fjernsyn, fortæller Camilla.

Han skal være rap
– Jeg spiller musicals, som jeg synes, er rigtigt fedt, da jeg godt kan lide at optræde og synge, lyder det fra den ambitiøse pige, der til hverdag går i 3.g.

Ud over håndbold, musical, skolegang og journalistdrømmen bruger Camilla fritiden sammen med sin kæreste. Men hvis forholdet skulle gå i stykker, skal du være fremme i skoene, hvis du drømmer om at score Camilla. Hun er nemlig en pige, der ved, hvad hun vil have.

– Jeg ser altid på en fyrs øjne. De skal være tændte. Derudover er det vigtigt, at han er sød og rar. Men han skal også have humor. Men det skal ikke være plat eller sort humor. Den skal give mening, og så skal han være rap i munden, griner Camilla.