Sanni, 22 år og fra Kastrup

Det flotteste ved mig? Mine øjne - det får jeg altid at vide. (Foto: Samsoephotography.com. Styling & Makeup Joan Divine)
Det flotteste ved mig? Mine øjne - det får jeg altid at vide. (Foto: Samsoephotography.com. Styling & Makeup Joan Divine)

Sanni er til voksne mænd. Hvilket også afspejler sig i hendes kæreste, der er 21 år ældre end hende.

- Min kæreste og jeg har været sammen i et halvt år. Jeg vil gerne have en mand, der ved, hvad han vil med sit liv og ikke bare er til fest og farver. Jeg gider ikke have sådan en, der går i byen og kommer hjem efter to-tre dage. Desuden skal han have charme, og så må han også gerne se lidt godt ud, griner Sanni, mens kæresten mumler med i baggrunden.

Spilder ikke tiden
Til hverdag arbejder Sanni som social- og sundhedsassistent på et plejehjem, hvor hun er ansvarshavende. Desuden har hun også en vikartjans samt et job i et eventbureau.

- Jeg arbejder meget og tager mit arbejde seriøst og ved, hvad jeg vil med mit liv. Jeg gider ikke at stå som 30-årig og så undre mig over, hvad jeg har brugt tiden på.

Sanni var også side 9-pige, da hun var 19 år.

- Ja, stilen var lidt anderledes. Det er blevet meget federe, synes jeg. Og det passer præcis til mine personlige grænser. Jeg er nok blevet mindre vovet på mine gamle dage, griner 22-årige Sanni