Bliv Side 9-pige i Ekstra Bladet

Vi søger altid efter dejlige, danske piger, som er friske på at blive fotograferet til Side 9

Side 9-pigen er en institution hos Ekstra Bladet. Hver dag, siden sommeren 1976 har en smuk, dansk kvinde været med til at glæde vores læsere og brugere. Piger fra hele landet stiller op og viser hvor dejlige de er i al deres forskellighed.

I fotostilen har vi fokus på det naturlige, søde og sobre. Du kan blive fotograferet topløs, i bikini eller i undertøj. Det er op til dig.

Så drømmer du om at få taget et lækkert billede af dig selv så er det bare at gribe chancen.

 

Send et digitalt, vellignende foto af dig selv samt dine kontaktinformationer til side9pigen@ekstrabladet.dk (skriv venligst 'Side 9' i emnefeltet). Så vil du efterfølgende blive kontaktet. Det indsendte materiale bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Vores fotograf indsender billeder løbende. Det er Ekstra Bladet der suverænt afgør om et billede bringes på Side 9 og hvornår, men reglen er, at opfylder billedet vores foto-krav, så bringer vi det i den rækkefølge vi modtager det fra fotografen.

 

Værd at vide:

For at blive Side 9-pige er der nogle krav, der skal være opfyldt.

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal bo i Danmark
  • Du har lyst til at få taget nogle flotte billeder (du modtager selv kopier af dine billeder)
  • Du er pålidelig og overholder aftaler
  • Du er klar på at levere et interview til Ekstra Bladet hver gang vi publicerer et nyt foto af dig (vi kontakter dig)

Du vælger selv, om du vil fotograferes med eller uden top. Til vores daglige publicering SKAL man have trusser på.

Vi publicerer også gallerier af udvalgte Side 9-piger.

Gallerierne består af en serie af billeder, og her skal modellen være topløs på nogle af billederne, ligesom hun gerne må smide trusserne. Det er en aftale mellem modellen og fotografen.

Alle billeder, der skydes, er sobre og har til formål at præsentere den smukkeste version af modellen. Fotografen og modellen samarbejder om at skabe den bedste oplevelse for modellen og dermed, at få de bedste billeder i kameraet. Vores faste fotograf, Covermodel, har over ti års erfaring og et hav af fotoshoots bag sig. Du er garanteret en professionel oplevelse og modelfotos af høj kvalitet. For at blive Side 9-pige skal du indgå en kontrakt med Ekstra Bladet, som udfyldes og underskrives hos fotografen. Kontrakten beskriver bl.a., hvordan dine fotos anvendes, og hvordan du får udbetalt honorar. Kontrakten er bindende, indtil dine fotos er publiceret.

 

Det får du ud af at være side 9-pige

* Du modtager et honorar pr. publicering i Ekstra Bladets medier (500 kr. alm. Side 9, 1500 kr. for galleri på 8 fotos)

* Samtidig deltager du automatisk i konkurrencen om at blive månedens Side 9-pige, som vinder 3.000 kr.

* Deltager du i konkurrencen om at blive årets Side 9-pige kan du vinde 2500 kr. (nr. 3), 5000 kr. (nr. 2) eller 10.000 kr. (vinder)

* Du har også mulighed for at blive valgt til Håndværkerpigen, hvor man bliver stylet og fotograferet til plakat samt tjener 1.500 kr.

* Bliver du kontaktet af Ekstra Bladet m.h.p. særlige events eller fotoshoots, modtager du honorar herfor (aftales nærmere afhængig af opgave)

Man kan kun blive Månedens Side 9-pige én gang per år. Vinderen af Månedens Side 9-pige går automatisk videre til den årlige afstemning om at blive Årets Side 9-pige.

Kåringen til månedens Side 9 pige sker på baggrund af læsernes stemmer på ekstrabladet.dk/side9. Ekstra Bladets dommerpanel udpeger herefter en vinder.

Vigtig viden:

Ekstra Bladet udbetaler honorarer en gang om måneden og opgøres den 20. i måneden. Honoraret indsættes på den konto, du har oplyst på kontrakten.

VIGTIGT! Skifter du bank eller kontonummer, har du selv pligt til at meddele Ekstra Bladet det.

Skriv til loen@eb.dk

Ekstra Bladet Side 9 laver også særlige events og foto­shoots. Hvis du kunne tænke dig, at blive kontaktet herom, så skriv det på din kontrakt, så Ekstra Bladet og fotograf får besked.

Du modtager honorar for dit arbejde efter nærmere aftale.

Ønsker du ikke længere at være Side 9-pige, skal du kon­takte Ekstra Bladet og Covermodel. Du kan ikke opsige kontrakten, før din seneste fotoserie er publiceret.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte os på: side9pigen@ekstrabladet.dk