Side 9-pigerne twerker - igen og igen

Under lørdagens photoshoot på hotel Stay Copenhagen fik Ekstra Bladets reporter i tæt samarbejde med jer læsere lokket to side 9-piger til lidt twerking - og det blev ikke sidste gang, pigerne viste røvdansen frem. Se de frække moves i indslaget her

Se de to side 9-babes twerke i indslaget her

Efter gentagne opfordringer fra først vores live-reporter og siden jer læsere i chatten, valgte de to Side 9-babes Christina og Natascha at vise deres imponerende twerking-evner.

Ekstra Bladet kårer snart årets Side 9-pige, og derfor var de nominerede tøser samlet lørdag på hotel Stay Copenhagen til et photoshoot og livechat med læserne, så I kunne lære dem bedre at kende.

Se de to piger imponere både reporter og de andre side 9-piger i indslaget over artiklen

Efter photoshootet på hotellet Stay Copenhagen tog tøserne til actioncentret Super Event, hvor de dystede mod en gruppe modige fans i en række udfordrende discipliner som gladiatorkamp, twister og lokumsræs.

Først tabte pigerne dysten i gladiator-kampen og måtte derfor selvfølgelig twerke:

'Taberne twerker' blev derefter vedtaget som en regel, og da pigerne tabte hele konkurrencen, var der derfor ingen vej uden om endnu en numsedans:

Herunder kan du se flere af højdepunkterne fra lørdagens pivfrække photoshoot og den udfordrende 'drengene mod pigerne'-dyst:

Herunder kan du se Anastasiias nøgne photoshoot fra tidligere på dagen

Her kan du se Anastasiia forklare, hvorfor hun poserede nøgen

Størrelsen eller gørelsen? Side 9-pigerne giver dig svaret i indslaget herunder

I indslaget nedenunder kan du se, Sandra og Rakel fortælle, hvordan man scorer en Side 9-pige

Under den første konkurrence i gladiator-kamp var pigerne så langt bagud, at Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen måtte træde til med en peptalk. Se den her

Herunder kan du se Julies photoshoot

Og her er endnu en af dagens flotte piger