Sidste chance: Stem på Årets Side 9-pige

Sidste runde af afstemningen om titlen 'Årets Side 9-pige 2020', og en klækkelig check på 10.000 kroner er i gang. Nu er feltet kogt ned til Alice, Ayla, Émillie, Jeannie og Natasha

Følg Side 9
Følg Årets Side 9

Alice, Ayla, Émillie, Jeannie og Natasha. Fem vidt forskellige kvinder med lige så forskellige baggrunde, der alle har det til fælles, at de brændende ønsker sig at være landets dejligste.  

De er nemlig nået hele vejen til top 5 i afstemningen om at blive Årets Side 9-pige, der endnu engang kåres af Ekstra Bladets læsere. 

Og kun én kan vinde. Det kan være en barsk realitet og kan bringe kløerne frem hos de fleste, men det er ikke just dén stemning, der i øjeblikket hersker på Danmarks smukkeste avisside.

Se pigerne præsentere sig i galleriet herunder.

Årets top 5: Stemmer og søstersind

Jeannie: Det er nogle dejlige mennesker, man møder som Side 9-pige; alle de andre piger og dem, som er med til at holde det hele i gang. 
Jeannie: Vi er fælles om noget, fælles om at udtrykke at kvindekroppen bare er rigtig flot, ligegyldigt hvordan den formet.
Jeannie: Jeg elsker det. Det giver mig meget; et afbræk i min ellers helt normale hverdag, det giver mig selvtillid og selvværd.
Københavnske Natasha på 25 år er helt enig, og supplerer sin Side 9-kollega: Jeg har fået én på opleveren og fundet en masse gode veninder. 
Natasha: Lysten kommer helt klart af, at jeg får lov at lave det jeg elsker, og samtidig dele det med folk, som glæder sig til at se de nye billeder.
Natasha: Det er så skønt, når det, man holder af at lave, bliver taget så pænt imod.
Det kan 21-årige Émillie, der deltager i Årets Side 9-pige for første gang, i dén grad tale med om.
Det kræver sin kvinde at stå ved den afklædte krop, især i nutidens kvindebillede, og det kan nærmest ikke undgå, at gøre et indtryk på den, kroppen tilhører.
Émillie: Jeg har fået et rigtig dejligt og naturligt forhold til min krop, hvilket jeg sætter enormt meget pris på. Det er med til at gøre, at jeg hviler mere i mig selv.
Alice er ikke blot den ældste i dette års afstemning - hun er også den Side 9-pige med flest år i manegen, og så lærer man jo et og andet.
Alice: Der bliver talt om, at Side 9 bør lukkes ned på grund af, det er kønsdiskriminerende overfor pigerne, men der er ikke nogen, der tvinger Side 9-pigerne til at stille op.
Alice: Det er et helt individuelt valg hver især har taget, og vi er glade for det. Dem, der har et problem med at glo på os, kan jo bare lad være. De skulle få sig en anden hobby.
Den femte Side 9-pige i årets anden runde er den 21-årige italiener Ayla, som til daglig bor i Kastrup. Hun er bestemt ikke nogen veteran i Side 9-forstand.
Ayla: Jeg er meget overrasket. Jeg havde aldrig regnet med at være med så langt i konkurrencen; faktisk havde jeg slet ikke regnet med at vinde en måned, i det hele taget. 
Ayla: Så jeg er både overrasket og spændt og virkelig taknemmelig for, at så mange mennesker støtter mig og er glade for at se mig i Ekstra Bladet.

HUSK AT STEMME på din favorit til førstepladsen i Årets Side 9-pige 2020

Stem på din favorit herunder

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind