Sigita, 26 år og fra Randers

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er i dag Sigitas anden gang på Side 9, og hun afslører her, hvorfor hun har valgt at optræde for tusindvis af læsere på Danmarks smukkeste avisside.

- Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg trænger til at overskride mine grænser. Desuden elsker jeg nye udfordringer, og jeg synes, det virker spændende, siger 26-årige Sigita, som er født og opvokset i Litauen.

Hun kom til Danmark for seks år siden og har faktisk ikke været hjemme siden. Selvom hun savner sit hjemland, hvor hun har sin familie og sine gamle venner, så nyder hun sit liv her vestpå.

- Jeg kom hertil som 20-årig. I starten synes jeg, at det var hårdt at flytte til Danmark. Jeg havde trods alt kun lidt kendskab til det danske sprog og den danske kultur. Det var ikke sjovt at være fremmed i et nyt land, men jeg synes egentlig, at jeg blev taget godt imod. Selvom det har været svært at lære dansk og omstille sig den danske kultur, så synes jeg, at jeg er blevet integreret godt. Jeg føler mig som dansker, og jeg vil mene og påstå, at Danmark er mit "hjem" nu, siger smukke Sigita og tilføjer:

- Mulighederne er større i Danmark, og jeg har skabt mig et langt bedre liv her, end jeg havde i Litauen. Jeg har fundet lykken i Danmark!