Siri, 27 år og fra Ishøj

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Vi har efterhånden haft fornøjelsen af Siris skønne smil nogle gange, men det var ikke uden dybe indåndinger, at prinsessen fra blokken sprang ud i Side 9-eventyret.

- Første gang jeg fik taget billeder, var det en super oplevelse på shootet. Efter det, slog det mig jo, at faktisk kommer i avisen. Der blev jeg dødnervøs!

- Jeg kan huske, at jeg skrev en time inden det kom på nettet første gang, om jeg kunne slippe udenom. I dag er jeg glad for at jeg gjorde det, trods nerver.

Det var noget af en ilddåb Siri fik, da vi oplevede hende på Side 9 for første gang - nøgen.

- I dag synes jeg, at det er en fed oplevelse. Det er især fedt, fordi jeg aldrig troede, at jeg ville turde gøre det. Men det var slet ikke så farligt, som jeg først troede.

I dag er frygten væk, og Siri tøver ikke med stolt at vise, hvordan hun er skabt. Det giver nemlig også lidt til selvtilliden.

- Det jeg bedst kan lide, ved at få taget billeder, er at jeg føler mig i spotlightet. Nu det mig det handler om - lidt egotripper er man vel altid.

Se NYT stort galleri: Her smider Siri trusserne

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Gallerier Lindsay

Side 9 Gallerier Chrissy

Side 9 Gallerier Mali

Side 9 Gallerier Søs  

Seneste Side 9-piger