Side 9

Søs

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3,71
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Når Søs, som er dagens Side 9-pige, bruger så meget af sin tid i fitnesscenteret som hun gør, så kan hun ikke undgå at få nogle hadeøvelser.

- Mine hadeøvelser skifter meget, fordi motivationen skifter alt efter som musklerne udvikler sig. Lige i øjeblikket hader jeg biceps, og i sidste ud var det skulder upright row.

Der er mange forskellige holdninger til, om piger kan have for store muskler, og det er en helt personlig holdning man har. Søs mener sagtens, at piger kan have for store muskler, men det handler om hvad man selv er til.

- Jeg går selv efter en bikinifitness-krop, en som er lille og ripped, hvor en bodybuilder er bred og muskuløs. Det kræver rigtig meget ekstra tilskud at blive bodybuilder, jeg nøjes med mange gentagelser i form af udholdenhed og stram op.

Man kan sagtens være feminin, når man går op i muskler og træning.

- En wellness-dag med med fodbad, ansigtsmasker og den slags er for mig feminint. Til hverdag bruger jeg ikke makeup, men makeup i sig selv er ret feminint. En af grundene til, at jeg ikke bruger det til hverdag er, at jeg ikke bruger mange timer foran et spejl.

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9