Søs

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3.5
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige elsker det selvtillidsboost det giver, at se sig selv i de kulørte blade. Søs håber også at hendes lækre billeder kan inspirere andre. Det ser ud til at lykkes – folk i Esbjerg genkender i hvert fald den smukke blondine.

- Jeg er ofte blevet genkendt på gaden i Esbjerg. Det er en lille by, og som stripper og erotic model, som ikke er en hemmelighed, så skaber man sig både venner og fjender. Det vigtigste for mig er at jeg er mig selv og smiler hver dag, så må folk gerne være sure over mine bare bryster – det er umuligt at gøre hele verden glad.

Sexede Søs har selv et bud på, hvad det er der får esbjergenserne til at vende hovederne på gaden; kombinationen af hendes krop og attitude, skiller hende naturligt ud fra mængden.

- Jeg skiller mig ud fordi jeg har et naturligt sødt ydre, og samtidig en meget pyntet krop. Det skaber forvirring hos folk, men det er fordi jeg ikke kan dømmes på mit ydre. Min personlighed og attitude er ikke det samme. Jeg er super taknemlig for dem der følger enten min stripkarriere, bikinifitness atlet eller modelbranche.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Julie

Side 9 Gallerier Josephine

Foto: Jack Høier Side 9 Premium Gallerier Stanglækre Svitlana

Plus Side 9 har talent: Slå til, tøser!

Sex og samliv Sanne: Fræk fredagsdebutant  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen