Søs, 25 år og fra Høje Taastrup

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Søs’ vej til Side 9 var en smule ukonventionel, og var ikke som sådan drevet af et ønske om en modelkarriere.

- Jeg ville egentlig bare gerne være Side 9-pige da jeg fylde 18 år, for at tjene lidt småpenge ved siden af mit studie.

- Men så faldt jeg over en ansøgning til nogle sexmesser, hvor man kunne sælge billetter til andre stripperes shows, også lidt topløse bartenderjobs. Så det startede faktisk der. 

Med tiden har Søs udviklet sine talenter, og det er også blevet til en ganske solid karriere i stripbranchen, hvor det også er blevet til en flot placering ved danmarksmesterskabet.

- Jeg ser mig selv som en skuespiller og kunstner, hvor min krop er budskabet. Jeg synes, at der er for meget tabu omkring nøgenhed - på trods af, at det sådan vi født. Jeg kan godt lide at presse den grænse.

- Selvfølgelig giver det en helt sindssyg bekræftelse og selvtillid, der gør modgangen det værd! Jeg har været stripper i tre år, og vandt andenpladsen i DM i strip 2016. Jeg er i gang med en masse nye projekter der er i udvikling, så I kommer til at se meget mere til mig!

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Frække Mia smider cowboyskjorten

Side 9 Tessy: Topløs for første gang

Side 9 Jessie elsker bobler og lækre drinks

Side 9 Premium Gallerier Side 9-Jeannie splitternøgen på stranden