Sofie, 23 år og fra Lyngby

 

Følg Side 9

Der skal meget til at holde smukke Sofie indendøre, når solen fortsætter sit vilde ridt. Udstyret med kold øl eller hvidvin, kan man møde dagens Side 9-pige i sommerlandet.

- Det bedste at lave i solen er helt klart at være udenfor. Om det så er at være på stranden, cykle rundt på opdagelse, gå ture eller tage til udendørs koncerter og festivaler.

Den eventyrlystne Sofie arbejder som fotograf, og snupper gerne kameraet med på tur til sommerens arrangementer.

- Min sommer er fyldt til randen med fede oplevelser. Den sidste uge brugte jeg på Vig Festival, sammen med min kæreste, flere af mine skønne veninder og det vildeste fototeam.

- Fremad står den på, familiekomsammen, fødselsdage, truckshows, koncerter, bryllupper og forhåbentlig en ferie sydpå.

Temperaturen har efterhånden sat sig fast over 20 grader, og det giver en særdeles god anledning til at opleve Danmark fra sin bedste side. Sofie har her et par bud til, hvor turen kan gå hen.

- Jeg synes selskabet siger mere end stedet gør. Men skal jeg vælge et sted, må det være på Thyholm eller Jegindø. Man kan bare koble helt af og nyde det. Nyde naturen, omgivelserne og det gode selskab man er i.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Holly

Marie: Bare ærgerligt, Sonny-boy!

Gitte

Amalie: Fodbold og dans på baren