Sofie, 23 år og fra Lyngby

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Vi starter denne efterårsuge med en god nyhed til de håbefulde ungersvende, som kaster længselsfulde blikke efter dagens Side 9-pige. Sofie er nemlig blevet single.

- Det er super fedt at være single. Jeg nyder det på fulde drøn. Det meget rart at der ikke er nogle forpligtigelser.

Selvom den smukke og veldrejede brunette nyder den nye status, er alt ikke fryd og gammen i singleland. Sofie savner tosomheden.

- Jeg leder ikke decideret efter noget, men jeg må indrømme, at jeg allerede savner tosomheden. Og ja, drømmen er jo en familie, når tiden og den rigtige mand er der.

Opfylder man nedenstående krav, er det ikke helt utænkeligt, at Sofie kan overveje at droppe singlelivet. Indtil da, kan man følge med i hendes liv på Instagram, hvor hun kalder sig ‘Sofiefroslev’.

- Uha, hvis man skal score mig, skal man have benene solidt plantet på jorden, og man skal være sjov, ærlig, kærlig og loyal.

- Min vinder kun mit hjerte, hvis man er ærlig og kan håndtere en vild pige med ben i næsen, der skal sættes ordentligt på plads. Og så gør det heller ikke noget, at man ser godt ud og har et glimt i øjet.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Gallerier Anne

Side 9 Lindsay er månedens Side 9-pige

Side 9 Gallerier Siri

Side 9 Gallerier Lindsay