Sophie

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3.28
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I disse dage er kan vi alle nyde nogle dejlige debutanter. En af dem er Sophie fra Nørrebro, hvis smukke ansigt nogle måske kender fra modelkonkurrencen Top Model.

- Jeg har engang været med i det danske Top Model-program, men nu ville jeg så opleve noget andet, og så kunne det kunne være sjovt at prøve Side 9. Jeg tør slet ikke tænke på hvad min familie vil sige, men mine venner vil nok tænke at jeg er skør.

Uden for kameraets spotlight bruger Sophie tiden på at yde omsorg for andre, og leve et aktivt liv med en masse ting der gør hende glad. Og prikken over i’et? Sexede Sophie er single.

- Jeg bor på Nørrebro sammen med mine to børn, og ja, jeg er single. Til daglig passer jeg på vore gamle mennesker i samfundet. Min fritid bruger jeg på at træne og på mine veninder og venner, som fylder meget i mit liv. Jeg er en meget aktiv kvinde, og jeg elsker at rejse.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sex og samliv Camilla: Grineflip og akavede photoshoots  

Side 9 Gallerier Ronia

Sex og samliv Misjka: Side 9s sexede sygeplejerske  

Side 9 Premium Gallerier Side 9-Jennie splitternøgen på stranden

Side 9 Gallerier Celina

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen