Tabita, 23 år og fra Ballerup


Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Refleksion, afslapning og kreative projekter er på skemaet hos Tabita hjemme i Ballerup, og hun opfordrer dem som kan, til at dyrke det indre lidt mere, i denne særlige tid.

- Jeg synes, folk skal huske på at bruge tiden på tanker og følelser. Hiv den bedste version af dig selv frem. Dyrk måske noget yoga eller gå en lang tur, selvfølgelig alene, og mærk dig selv. 

- Det er så vigtigt i en verden med så stort et pres både udefra, men bestemt også fra en selv. Sluk for tv'et i nogle timer og glem telefonen derhjemme. Der er intet at gå glip af alligevel, sådan som det står til lige nu. 

Tabita har krydret karantænen med havearbejde og sangskrivning, og sørger for at holde humøret oppe - med fornuftige forholdsregler! 

- Jeg har hjulpet min veninde med at ordne hendes have og lave lækker mad. Det betyder virkelig noget at give af sig selv og hjælpe andre. Så længe man husker sine forbehold.  

- Jeg har opnået en del i min personlige udvikling. Det er om at holde sig i gang, så det ikke bliver for hårdt, når denne periode snart er overstået.