Tereza

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3.52
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Da Tereza så nogle veninders billeder, var hun ikke i tvivl. Hun skulle fluks på Side 9, og sådan blev det heldigvis også. Den sexede, stålsatte pige fik sin drøm opfyldt, med masser støtte fra venner omkring hende.

- Jeg kendte nogle gamle veninder som var Side 9-piger, og da de viste mig deres billeder, tænkte jeg bare at det ville jeg vildt gerne prøve, for nu havde jeg chancen for at gøre det jeg havde drømt om meget længe.

Selvom man får muligheden for at gøre det man drømmer om, kan der sagtens opstå forhindringer. Tereza har selv prøvet at tvivle på om det var det hele værd, men hun har heldigvis en helt særlig fan – sin mor. Og masser drømme.

- Jeg skrev på et tidspunkt på Facebook, at jeg ville droppe at være model, fordi jeg ikke ville give folk et dårligt indtryk. Men jeg vil simpelthen ikke smide min drøm ud på grund af det, jeg skal bare følge mit hjerte! Min mor synes også jeg er vildt god til det, hun støtter mig i alt. Nu drømmer jeg om at have en karriere som undertøjs- eller bikinimodel i tøjbutikker, for eksempel.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen