Tessy, 27 år og fra København

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Vi skal i dag se den danske kultur efter i sømmene, med dagens Side 9-pige. Tessy er nemlig oprindeligt fra Sverige, og har lagt mærke til et par sjove detaljer om sit danske broderfolk.

- I spiser flæskesvær! Jeg kan simpelthen ikke forstå, at I spiser sådan nogle mærkelige ting. Det er nok det værste. Det bedste er de utroligt flotte mandestrippere – det har de overhovedet ikke i Sverige.

Tessy er generelt imponeret over de smukke mænd i Danmark, den gode øl og en mere afslappet kultur. Og når det kniber med de danske ord, er der masser af hjælp at hente.

- Det bedste ved at være en svensk pige i Danmark, er den dejlige respons jeg får, når jeg taler svensk. Mange siger, at det lyder smukt, og hjælper mig gerne med at blive bedre til dansk.

- Desuden føler jeg mig lidt unik, fordi jeg kommer fra et land som fejrer Midsommer. Jeg har aldrig rigtigt forstået det danske Sankt Hans.

2017s smukkeste: Her er alle de frække Side 9-billeder  

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Julie: Rødbys flotteste pige?

Jessie elsker bobler og lækre drinks

Billederne der ikke kom frem: Se Side 9-pigernes egne frække fest-fotos

Bag kulisserne på årets Side 9: Det tænder vi på