Megan, 26 år og fra Fjerritslev

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag har vi fornøjelsen af smukke Megan. Netop hendes smukke ydre giver anledning til en masse tanker, når folk ser hendes fejlfrie modelbilleder. Men hvordan ser hverdagen ud for den unge model? 

- Jeg tror, de fleste forestiller sig at jeg har meget luksuriøs hverdag, med caféture, shopping, pedicure/manicure og sådan noget, og at jeg bare elsker livet og aldrig har en dårlig dag. Det kunne jeg i hvert fald godt forestille mig, man ville tro ud fra mine billeder.

Megan er vild med stunderne foran kameraet, og de fantastiske billeder der kommer ud af det hårde arbejde, men hendes hverdag er langt mindre glamourøs.

- Normalt i min hverdag, går jeg uden makeup, går i almindeligt tøj, går ture med hunden, rider på hesten i vores ubeskrivelig smukke natur eller besøger mine venner, veninder eller familie, til en god snak om hvad der nu end lige trykker.

- Der er faktisk ikke det vilde glam i mit hverdagsliv. Jeg er en stille og rolig pige, som nyder de små ting i livet, og skaber minder med dem jeg elsker. Det er et smukt ydre jeg har, med makeup og håret stylet, men det er langt fra alt hvad jeg indebærer.

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Meget mere Side 9

Se flere af de dejlige gallerier i Ekstra Bladet+

Celina

Lindsay

Shila

Lea

Jeanett

Maria

Lindsay

Jeanett

Holly

Jessica  

Ugens galleri