Side 9

Xenia

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3,75
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige er en omsorgsfuld sjæl, som har let til smil og grin. Xenia er også ny på Side 9, så tag godt imod hende!

- Jeg elsker at møde nye mennesker, og snakker faktisk godt med de fleste. Jeg er fuld af fis og ballade, og elsker at få mennesker til at grine, selvom jeg nok er den der griner højest selv. Og så hjælper jeg altid når jeg kan, det er alt fra fru Nielsen på den anden side af vejen, til mine veninder der har brug for et glas vin mod kærestesorg.

Xenias jordnære og varme personlighed tager hun med sig, i sin debut på Danmarks smukkeste avisside – sammen med det røde hår og de fængslende blå øjne, som kendetegner hende.

- Jeg mener ikke at nogen er bedre end andre, vi er alle unikke og skønne på hver sin måde. Min måde er bare at være mig selv hele vejen igennem, og aldrig gå på kompromis med hvad jeg vil og fortjener. Det synes jeg alle skal blive bedre til.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Louise-ny.jpg Side 9 Gallerier Louise, 26 år og fra Ringe                        

Søs-ny.jpg Side 9 Gallerier Søs, 23 år og fra Esbjerg                             

Marie12.jpg Side 9 Gallerier Marie, 26 år og fra Rudkøbing                                                                

Holly (4).jpg Side 9 Gallerier Holly, 34 år og fra Odense 

 

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9