Xenia, 18 år og fra Nørrebro

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

På Side 9 er vi vilde med de fantastiske kvinder, som findes i hele landet, og som hver dag inviterer os med inden for. Den kærlighed deler Xenia – især når der følger en god håndfuld bryster med.

- Det bedste ved kvinder, er helt klart at der altid er noget at tale om, især når man deler mange fælles ting. Jeg føler også, at jeg ofte bliver forstået bedre af kvinder. Og så er der jo ingen tvivl om, at en god håndfuld naturlige bryster bare lige falder i min smag! Mums.

For dagens Side 9-pige er der dog én pige, som er dejligere end alle de andre, og hende er Xenia så heldig at være forlovet med.

- Min forlovede så jeg faktisk på en Facebook-gruppe for lesbiske og biseksuelle, og hun faldt i min smag lige med det samme. Jeg valgte at tage toget fra København til Odense, og det var altså ikke helt let, da jeg faktisk er mega genert.  Det var en god beslutning, for vi har været klistret til hinanden stort set lige siden.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Julie: Sexet psykolog

Side 9-mystik: Hvad skal Holly og Josefine?

Camille

Shila: Riv mig ud eller gem mig