Xenia, 18 år og fra Nørrebro

 

Følg Side 9

Hvis man går og gør sig forhåbninger om, at forføre dagens Side 9-pige, er der ikke bare frit spil. Xenia fortæller her, hvad man bør have styr på - og hvad man absolut bør undgå.

- Du skal først og fremmest være kvinde. Det er nok vigtigst! Jeg sætter også pris på godt humør, og vejen til mit hjerte er gennem latter. Hvis man også er god i køkkenet, så er jeg sgu da først helt solgt.

- Grimt sprog dur ikke - jeg er havnearbejder for tre, så jeg behøver ikke en fjerde, der også snakker lidt som en skraldespand!

Den rapkæftede Xenia er heller ikke vild med dårlig hygiejne og fedtet hår, så det er på vej ud af bruseren om morgenen, hun selv føler sig mest sexet.

- Der er to tidspunkter jeg føler mig smukkest på, når det handler om mit ydre. Det er når jeg lige er stået ud af badet, med våde lange øjenvipper, og så med en nydelig nylagt makeup.

- Og ellers føler jeg mig sgu altid smuk. Alle er smukke! Min kæreste synes dog jeg er smukkest, inden jeg har gnedet søvnen ud af øjnene, griner dagens Side 9-pige.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Holly

Marie: Bare ærgerligt, Sonny-boy!

Gitte

Amalie: Fodbold og dans på baren